| NYC !!! | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Hoshi Admin

Hozzászólások száma : 129 Join date : 2011. Jan. 09. Age : 28 Tartózkodási hely : Tegoshi's bed <3
 | Tárgy: NYC !!! Hétf. Jan. 10, 2011 8:59 pm | |
| Nem akartam nekik külön témát, ugyhogy ide a HSJ!-on belül kap helyet a 3 dalos pacsirtánk | |
|
 | |
arababamano Admin

Hozzászólások száma : 45 Join date : 2011. Jan. 09. Age : 27 Tartózkodási hely : Wonderland
 | Tárgy: Re: NYC !!! Szomb. Jan. 29, 2011 7:47 pm | |
| Hát én ezt... IMÁDOM!*-*♥♥♥ akkora kis hülyék~*-* [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
 | |
Hoshi Admin

Hozzászólások száma : 129 Join date : 2011. Jan. 09. Age : 28 Tartózkodási hely : Tegoshi's bed <3
 | Tárgy: Re: NYC !!! Szomb. Jan. 29, 2011 8:27 pm | |
| - arababamano írta:
- Hát én ezt...
IMÁDOM!*-*♥♥♥
akkora kis hülyék~*-*
[You must be registered and logged in to see this link.] Jajj ezt énis imádom. 2perc körül Yamachan XDDD idióták *-* | |
|
 | |
arababamano Admin

Hozzászólások száma : 45 Join date : 2011. Jan. 09. Age : 27 Tartózkodási hely : Wonderland
 | Tárgy: Re: NYC !!! Szomb. Jan. 29, 2011 10:29 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]hát még ezen mennyit szakadtam.XDDD 0:35köról Yuma milyen hangot ki nem ad.XD | |
|
 | |
Hoshi Admin

| Tárgy: Re: NYC !!! Vas. Jan. 30, 2011 1:08 pm | |
| | |
|
 | |
Hoshi Admin

| Tárgy: Re: NYC !!! Kedd Feb. 15, 2011 2:25 am | |
| Ugye mint tudjátok az NYC-nek egy újabb kislemeze fog megjelenni a "Yume Tamago". itt van belőle a címadó dal preview-je: [You must be registered and logged in to see this link.]a Single aki nem tudná Március 9.én fog megjelenni, 3 verzióban: Limited A CD1. Yume Tamago 2. Yume Tamago (Original Karaoke) DVD1. Yume Tamago PV 2. Yume Tamago PV (making of) Limited B CD1. Yume Tamago 2. Yume Tamago (Original Karaoke) DVD1. Yuuki 100% PV 2. Yuuki 100% PV (making of) Regular Edition CD1. Yume Tamago 2. Kimi to Itsumo 3. Seishun Kippu 4. Yume Tamago (Original Karaoke) 5. Kimi to Itsumo (Original Karaoke) 6. Seishun Kippu (Original Karaoke) | |
|
 | |
arababamano Admin

| Tárgy: Re: NYC !!! Kedd Feb. 15, 2011 3:54 pm | |
| Annyira NYC-s az egész.!*-* Annyira aranyos..>< Már nagyon várom. A PVre is kíváncsi vagyok xDDDD *-*♥ | |
|
 | |
ayumu

Hozzászólások száma : 29 Join date : 2011. Jan. 09. Age : 27
 | Tárgy: Re: NYC !!! Szer. Feb. 16, 2011 10:20 pm | |
| Már én is nagyon várom a PV-t  bejön ez a szám is ^^  már látni akarom a PV-t *toporzékol* >.< | |
|
 | |
arababamano Admin

| Tárgy: Re: NYC !!! Csüt. Márc. 03, 2011 1:32 pm | |
| Kint van a Yume Tamago PV rövid verziója!  Annyira NYC lett az egész..*-* Olyan édesek benne.. főleg Yuma..*-*  Nektek mi a véleményetek? [You must be registered and logged in to see this link.]megjegyzés: Hoshi tetszeni fog ahogy Yama-chan focizik benne. ;D | |
|
 | |
Hoshi Admin

| Tárgy: Re: NYC !!! Csüt. Márc. 03, 2011 2:15 pm | |
| - arababamano írta:
megjegyzés: Hoshi tetszeni fog ahogy Yama-chan focizik benne. ;D annyira NYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ *_________________________* <3 (miért mindig a focistákat szedi össze? XD) jah és persze szakács Yamachan-ról se feledkezzünk meg *_________* erre végképp nem mondok semmit XD <3 | |
|
 | |
arababamano Admin

| Tárgy: Re: NYC !!! Csüt. Márc. 03, 2011 2:25 pm | |
| - Hoshi írta:
jah és persze szakács Yamachan-ról se feledkezzünk meg *_________* erre végképp nem mondok semmit XD <3 a SORS xD | |
|
 | |
ayumu

| Tárgy: Re: NYC !!! Csüt. Márc. 03, 2011 4:03 pm | |
| wáááááá dejó lett *____* mind a hárman annyira cukik  NYC    | |
|
 | |
arababamano Admin

| Tárgy: Re: NYC !!! Szomb. Márc. 05, 2011 11:40 am | |
| Tádááá~  Itt van a Music Station-ös fellépés~ [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
 | |
ayumu

| Tárgy: Re: NYC !!! Szomb. Márc. 05, 2011 7:55 pm | |
| annyira cukik *__* imádom őket ^^ nem értem h a Johnny's-ba hogy lehet h minden fiú jól táncol majdnem mind helyes is és hát persze mindenkinek jó a hangjaa *__*♥
( Ui.: bocsi ez nem ide kapcsolódik de Hoshi, Ara remélem nem baj h bejelöltelek titeket fészen :] ) | |
|
 | |
arababamano Admin

| Tárgy: Re: NYC !!! Vas. Márc. 06, 2011 1:41 pm | |
| - ayumu írta:
( Ui.: bocsi ez nem ide kapcsolódik de Hoshi, Ara remélem nem baj h bejelöltelek titeket fészen :] ) jajj dehogy baj.  akkor most már tudom ki vagy. ^^" | |
|
 | |
Hoshi Admin

| Tárgy: Re: NYC !!! Szer. Márc. 09, 2011 9:23 pm | |
| - ayumu írta:
- annyira cukik *__*
imádom őket ^^ nem értem h a Johnny's-ba hogy lehet h minden fiú jól táncol majdnem mind helyes is és hát persze mindenkinek jó a hangjaa *__*♥
( Ui.: bocsi ez nem ide kapcsolódik de Hoshi, Ara remélem nem baj h bejelöltelek titeket fészen :] ) semmi gond =) jah és ahhoz h "minden fiú jól táncol" hmm.. lenne egy kis hozzászólásom, mer ez igy nem teljesen igaz XDDDD itt felhozhatnám pölö Tegoshit.. elég shit volt régen a tánca.. sokat fejlődött, hála Massu tánctanárának ^^" Shige se a legjobb, de ő is rengeteget fejlődött, mint Tegoshi. Igaz Shige nemtom kinél tanult XD (bocsi Ara, ne nyírj ki >.<) meg azért vannak egy páran akik még tanulásra szorulnak. XD azért légyszi ne kövezzetek meg XD | |
|
 | |
ayumu

| Tárgy: Re: NYC !!! Pént. Márc. 11, 2011 4:34 pm | |
| Jó így belegondolva meg amiket leírtál így tényleg igazad van >.< de akkor is imádni valóak *__* ♥ | |
|
 | |
arababamano Admin

| Tárgy: Re: NYC !!! Hétf. Márc. 14, 2011 1:52 am | |
| - Hoshi írta:
Shige se a legjobb, de ő is rengeteget fejlődött, mint Tegoshi. Igaz Shige nemtom kinél tanult XD (bocsi Ara, ne nyírj ki >.<) meg azért vannak egy páran akik még tanulásra szorulnak. XD azért légyszi ne kövezzetek meg XD Nem nyírlak ki. XD Egyet kell hogy értsek..XD de azéért szeretem~♥xD | |
|
 | |
Hoshi Admin

| Tárgy: Re: NYC !!! Hétf. Márc. 14, 2011 8:38 pm | |
| igen. Imádni valóak *---* egytől egyig >.<
és dejó~ nem köveztetek meg, meg semmi *--* XDD <3 | |
|
 | |
Hoshi Admin

| Tárgy: Re: NYC !!! Pént. Márc. 18, 2011 10:15 pm | |
| 2011. 03. 18. Music Station fellépés. Yuuki 100% az fellépést Yamachan egy kis üzenettel nyitja, amit ha megtudok pontosan mi, akkor hozom. a fiúk fekete-fehér ruhában vannak. Yamachan kórházban volt. Látszik, hogy nagyon maguk alatt vannak, de próbálnak mosolyogni, és tartani a rajongókban a lelket. De azok az üres tekintetek.. Végén mintha Yamachan a sírással küzdene, kis bogaram <3 Mindenesetre nagyon szeretem őket, és büszke vagyok rájuk, hogy ezek után még ha nehezen is de végig mosolyogták a fellépést, és hogy egyáltalán kiálltak énekelni és táncolni. <3<3<3 [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
 | |
ayumu

| Tárgy: Re: NYC !!! Vas. Márc. 20, 2011 2:34 pm | |
| | |
|
 | |
Ajánlott tartalom
 | Tárgy: Re: NYC !!!  | |
| |
|