JpopNewS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Japán zenével foglalkozó magyar fórum. Jpop-Jrock.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Keletkezéstörténet

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Haruhiko

Haruhiko

Hozzászólások száma : 28
Csatlakozás ideje : 2011. Jan. 11.

Keletkezéstörténet Empty
TémanyitásTárgy: Keletkezéstörténet   Keletkezéstörténet EmptyKedd Jan. 11, 2011 8:52 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
A TOKIO 1994-ben debütált a Johnny's-nál. 5 tagból áll a csapat.
Eredetileg a kezdetekben, ahogy a SMAP-es srácok is, a Tokio-sok is háttértáncosokként kezdték a pályafutásukat. Hikaru Genji mögött táncikáltak, Heikeha név alatt (V6-osok is tagok voltak). 1989-ben Shigeru és Tatsuya felfedezték, hogy mindketten játszanak hangszeren, és eldöntötték, hogy megalapítják a saját zenekarukat, amit röviden "Joh (Joshima) Band"-nek hívtak. Aztán Johhny elfogadta őket egy zenekarként (előtte csak privátban zenéltek) és a "Tokio Band" nevet adta nekik. Nagase Tomoya először csak mint támogató töltött be szerepet a zenekarban, 1994-ben lett hivatalos tag (és ekkor lépett ki hirtelen Hiromu Kojima).

Jelenlegi tagok:

Shigeru Joshima (1989–től)
Tomoya Nagase (1994–től)
Masahiro Matsuoka (1990–től)
Taichi Kokubun (1990–től)
Tatsuya Yamaguchi (1989–től)
Volt tag(ok):
Hiromu Kojima (1990–től 1994-ig volt tag)

Albumok:
* 1994: Tokio
* 1995: Bad Boys Bound
* 1996: Blowing
* 1997: Wild & Mild
* 1998: Graffiti
* 2000: Yesterday & Today
* 2001: 5 Ahead
* 2003: Glider
* 2004: Act II
* 2006: Harvest
* 2008: Sugar

Kislemezek: összesen 44 darab
* legújabb: "NaNaNa (Taiyo Nante Irane)" (2010. augusztus 11.)

29 dalukat választották dormákhoz és filmekhez, mint főcímdal.

(etto, remélem mindent jól csináltam és remélem nem baj, hogy toppot nyitottam >.<)

A hozzászólást Haruhiko összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 11, 2011 9:53 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://bettametta.livejournal.com
Haruhiko

Haruhiko

Hozzászólások száma : 28

Keletkezéstörténet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Keletkezéstörténet   Keletkezéstörténet EmptyKedd Jan. 11, 2011 8:56 pm

Az én véleményem, hogy ők egy remek bandát alkotnak. Nekem a KaT-TUN és a News után ők a kedvenceim. Eddig bármit meghallgattam tőlük, minden nagyon tetszett. Nagase Tomoya hangja fantasztikus (és mint színész is rendkívüli). Kár, hogy olyan keveset hallani felőlük. Sad
http://bettametta.livejournal.com
Hoshi
Admin
Hoshi

Hozzászólások száma : 129
Csatlakozás ideje : 2011. Jan. 09.

Keletkezéstörténet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Keletkezéstörténet   Keletkezéstörténet EmptyKedd Jan. 11, 2011 9:46 pm

óóó~~~ dehogy baj Very Happy
én nem nagyon hallgatom a senpai-okat, de sztem lassan elfogom kezdeni XD
Nagase-t imádom doramákban *---* a NaNaNa számukat meg már agyon hallgattam XD
az nagyon megfogott Very Happy
köszi h leirtad őket ^.^ legalább többen megismerjük a bandát Very Happy
és irtam a szabályzatban is, hogy nyugodtan nyithattok topicot, a kikötés csak az h a megfelelő helyen legyen. és ez megfelel neki, ugyhogy semmi akadálya Very Happy
https://jpop-news-all.hungarianforum.net
dorka_nanaa

dorka_nanaa

Hozzászólások száma : 19

Keletkezéstörténet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Keletkezéstörténet   Keletkezéstörténet EmptyPént. Márc. 04, 2011 8:49 pm

A Nananat én is imádoom*-* Én se nagyon hallgatok senpai-okat, de ezt a klipet megnéztem Toma miatt és ott beleszerettem a számba is^^ Sajnos más számukat nem nagyon ismerem, de nyitott vagyok rá, ha valaki esetleg tud még néhány jót ajánlani Smile
Hoshi
Admin
Hoshi

Hozzászólások száma : 129
Csatlakozás ideje : 2011. Jan. 09.

Keletkezéstörténet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Keletkezéstörténet   Keletkezéstörténet EmptySzer. Márc. 09, 2011 9:26 pm

dorka_nanaa írta:
A Nananat én is imádoom*-* Én se nagyon hallgatok senpai-okat, de ezt a klipet megnéztem Toma miatt és ott beleszerettem a számba is^^ Sajnos más számukat nem nagyon ismerem, de nyitott vagyok rá, ha valaki esetleg tud még néhány jót ajánlani Smile

egyetértek ! énis csak Toma miatt néztem meg XD a szám nem lett a kedvencem, de tetszik és senpai-okat énse hallgatok =/ pedig lehet h kéne XD
https://jpop-news-all.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

Keletkezéstörténet Empty
TémanyitásTárgy: Re: Keletkezéstörténet   Keletkezéstörténet Empty

Keletkezéstörténet
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
JpopNewS :: Johnny's Ent. :: TOKIO-
Ugrás: