Japán zenével foglalkozó magyar fórum. Jpop-Jrock. |
| | Koncertek Magyarországon | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Naito bábmester

Hozzászólások száma : 16 Join date : 2011. Jan. 09. Age : 29 Tartózkodási hely : Pokol
 | Tárgy: Koncertek Magyarországon Vas. Jan. 09, 2011 6:47 pm | |
| 2011.
Január 19. MUCC Helyszín: Diesel klub Kapunyitás: 19:00 Jegyár: 6900.-
Január 23. -OZ- Helyszín: A38 Kapunyitás: 18:00 Jegyár: 5900.- /a koncert napján 6900.-/
Március 12. Girugamesh Helyszín: Diesel klub Kapunyitás: 19:00 Jegyár: 6900.-
Április 8. Miyavi Helyszín: Petőfi Csarnok Kapunyitás: 20:00 Jegyár: 6900.- | |
|  | | Haruhiko

Hozzászólások száma : 28 Join date : 2011. Jan. 11. Age : 30 Tartózkodási hely : Japán falva
 | Tárgy: Re: Koncertek Magyarországon Kedd Jan. 11, 2011 7:42 pm | |
| Hú, MUCC-ra is olyan jó lett volna elmenni... TT__TT Sír érte a szívem, de Girura és Miyára nagyon gyúrok. ^.^ Miyavi tavaly előtt is szuper volt, Giru meg első alkalom, de biztos felejthetetlen.  Amúgy nem jrock ugyan, de jön Nana Kitade is koncertezni az A38-ra. ^.^ Aki animés, az ismerheti. És emellett a D is beharangozta, hogy európai turnéra jönnek, ezt ma olvastam, de nem tudom jönnek e. (remélem!!) | |
|  | | Naito bábmester

Hozzászólások száma : 16 Join date : 2011. Jan. 09. Age : 29 Tartózkodási hely : Pokol
 | Tárgy: Re: Koncertek Magyarországon Kedd Jan. 11, 2011 10:35 pm | |
| Én -OZ-ra szerettem volna kimenni, de sajna már nem lesz meg a pénz rá  Girura már megvan a jegyem, Miyavi meg a tavalyi műsora óta nem izgat  Hú, jön Európába a D? *-* Hol olvastad? Tényleg jó lenne, ha ide is elszédülnének~ | |
|  | | Haruhiko

Hozzászólások száma : 28 Join date : 2011. Jan. 11. Age : 30 Tartózkodási hely : Japán falva
 | |  | | Naito bábmester

| Tárgy: Re: Koncertek Magyarországon Szer. Jan. 12, 2011 7:25 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Itt a hivatalos site-juk  Igen, én eléggé csalódtam Miyaviban a tavalyi koncerten, de ez egyéni vélemény. Meg hát már nem is olyan zenékkel nyomul, mint régen, én meg azokat szerettem, nem ezt a mostanit  De ha koncert előtt lesz pénzem, lehet, hogy elmegyek, mert néhány barátnőm is megy, és velük szeretek bulizni bármire  | |
|  | | dorka_nanaa

Hozzászólások száma : 19 Join date : 2011. Jan. 11. Age : 26
 | Tárgy: Re: Koncertek Magyarországon Hétf. Feb. 28, 2011 8:21 pm | |
| Én inkább vagyok Jpopos mint Jrockos de Miyavi nekem hatalmas szerelmem *-*♥ Sajnos mikor először volt itt én még nem nagyon ismertem, de a mostani koncertjére már e jegy is megvan ^^ apropó jegy: van itt még valaki akinek megvan már? Csak mert én Nyuval vettem meg és mindkettőnk jegyén díszeleg egy szép nagy elírás XD Ugye ez nem csak nekünk van így?>< | |
|  | | Ajánlott tartalom
 | Tárgy: Re: Koncertek Magyarországon  | |
| |
|  | | | Koncertek Magyarországon | |
|
| Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|